Constructii

Consultanta si management in constructii

Consultanta strategica

Un punct de vedere independent dar bazat pe cunostinte si experienta poate fi un beneficiu real atunci cand planifici un proiect. Consultanta strategica poate fi acordata oricarei organizatii dupa nevoi.
Va da posibilitatea sa va concentrate pe directii de urmat, generarea de venituri, alocarea de resurse si probleme operationale. Scopul nostrum este sa clarificam nevoile dumneavoastra si sa le transformam in realitate.

Managementul proiectelor

Echipa de Management proiecte ofera o varietate de servicii catre sectorul public si privat analizand proiectul de la conceptie la finalizare.
Serviciile include constructia de cladiri, inginerie civila si alte proiecte de constructii.
Fiecare serviciu este dimensionat pentru a atinge cerintele clientului si incld de la asistenta specializata si echipa dedicate, la managementul intregului proiect.

Managementul constructiilor

Acest serviciu sprijina realizarea procesului de construire pentru a asigura eficienta si a imbunatati calitatea produsului final.
In completarea rolului Mangerului de Proiect, echipa noastra devine parte a echipei dumneavoastra, ajutandu-va sa alegeti contractorul sis a coordonati activitatea acestuia.
Va ajutam sa va stabiliti obiectivele, sa le testate si evaluati si ne asiguram ca acestea sunt atinse.
Cateva domenii in care putem adce expertiza sunt:

  • managementul contractelor
  • planificarea si managementul securitatii in munca
  • achizitii